Odštampajte ovu stranicu

Odbor za kulturu

Ана Чапељa, председница

Мирушка Кочиш, потпредседница

 

Чланови Одбора за културу: 

 1. Вјера Мишковиц
 2. Борис Бабик
 3. Јарослав Мудри
 4. Катарина Калмар
 5. Даница Врбова
 6. Јан Томаш
 7. Ана Золњан
 8. Татјана Штауб
 9. Тијана Фаркаш
 10. Мирослав Брна
 11. Андреја Возар

 

Pročitano 9024 puta