Tel/Fax
+381 21 422 989
četvrtak, 19 april 2018 00:00

Sa sednica komisija za vrednovanje projekata APV

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Sa sednica komisija za vrednovanje projekata APV

U Nacionalnom savetu slovačke nacionalne manjine dana 10. aprila 2018. godine je zasedala komisija NSSNM za vrednovanje projekata pristiglih na konkurs Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice – nacionalne manjine za sufinansiranje projekata slovačke nacionalne zajednice u 2018. godini.

Dana 19. aprila 2018. godine je zasedala komisija NSSNM za vrednovanje projekata pristiglih na konkurs Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama za sufinansiranje projekata i programa u oblasti zaštite, unapređenja i razvoja kulture i umetnosti nacionalnih manjina u AP Vojvodini u 2018. godini.

U skladu sa Zakonom o nacionalnim savetima ovi saveti su savetodavni organi u procesu dodeljivanja finansijskih sredstava iz Republike Srbije i Autonomne Pokrajine Vojvodine koja se odobravaju ustanovama, udruženjima ili organizacijama nacionalnih manjina.

Komisija za vrednovanje je i ove godine dala svoj predlog prioritetnih projekata na osnovu usvojenih kriterijuma NSSNM za dodelu finansijskih sredstava. Predlozi komisije za vrednovanje projekata NSSNM imaju karakter preporuke te se u ovom smislu i u ovoj fazi još uvek ne objavljuju. Rezultati će biti poznati tek posle konačne odluke ovog sekretarijata.

Pročitano 722 puta
top